Toimitusehdot

MYK Jewel (y-tunnus 2618451-4 ) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen (ja sopimuksesta ulkomaille). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mikäli mykjewel.fi -sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus- tai laskentavirheitä, MYK Jewel ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

TILAAMINEN

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta: Verkkokauppa – Bellapuoti ,tilauslomakkeen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Jos tilaat lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, niin ilmoita tilauksessa tuotteen tarkka nimi, sekä mahdollinen koko (esimerkiksi ketjun pituus tai sormuksen koko). Jos tilaat tuotteita sähköpostitse, muista ilmoittaa viestissä nimesi, puhelinnumerosi sekä toimitusosoite.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT

Tuotteet toimitetaan Suomen postin kautta pakettina. Toimituskulut ovat alkaen 3,50€. Postikulut sisältävät alv:n 24%. Mahdolliset muutokset toimituskuluihin pidätetään.

MAKSAMINEN JA TUOTTEEN TOIMITUS

Kun tilauksen tiedot ovat saapuneet MYK Jewelille, lähetetään tilauksesta tilausvahvistus ja lasku ilmoitettuun sähköpostiin. Käytä maksaessasi ilmoitettua viitenumeroa.

Kun maksun tiedot ovat rekisteröityneet järjestelmäämme, toimitamme tuotteen/tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen tilausvahvistuksessa ilmoitetun toimitusajan kuluessa.

TOIMITUSAJAT

Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on 2-6 päivää. Varastosta puuttuvien tuotteiden toimitusaika ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla erikseen. Tilaustuotteiden toimitusaika on tuotteesta riippuen 1-5 viikkoa.  Pyrimme toimittamaan tilaukset aina mahdollisimman nopeasti.

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen palautuksesta tulee ensin lähettää palautuslomake sähköpostiin info [ÄT] mykjewel.fi, jonka jälkeen tuote on postittettava mahdollisimman pian. Palautelomakkeen saat tilausvahvistuksen yhteydessä tai voit pyytää sitä sähköpostilla info [ÄT] mykjewel.fi.

Tuotteen hinta palautetaan kokonaisuudessaan postikuluineen ilmoitetulle tilille, kun tuote on saapunut MYK Jewelille käyttämättömänä. Palautuksen postikulut asiakas maksaa itse.