Palvelut

MYK Jeweliltä saat kaikki kultasepänpalvelut; korujen suunnittelun ja valmistuksen – niin yksittäiskappaleet kuin piensarjatkin -, sekä vanhojen korujen korjaukset ja muutostyöt.

Mallistot

Ajattomia designkoruja laadukkaasti valmistettuna.  Jos valmiista ei löydy mieleistä, mutta tyylini miellyyttää, niin tilauksesta toteutan SINUN unelmasi. Enemmän tietoa alapuolella  kohdassa tilaustyöt.

MYK Jewelin valmiit korumallistot löydät Galleria-sivulta täältä. Samasta paikasta löydät myös kuvat asiakas/tilaustöistä ja uniikkikoruista. Verkkokauppaan pääset tästä: MYK Jewel – verkkokauppa

Korjaustyöt

Jos et halua myydä rikkinäistä koruasi romukullaksi sulatettavaksi, kannattaa se korjauttaa. Laatikon pohjalla lojuessaan ei korulla ole ansaitsemaansa arvoa. Melkein kaikki korut ovat korjattavissa ja vaihtoehdoista kannattaa kysyä rohkeasti. Korun korjauksesta tehdään ensin arvio, jonka jälkeen asiakas saa päättää, korjataanko koru vai ei.

Muutostyöt

Vanhoja koruja voi myös muuttaa ja muokata tai vaikka yhdistellä useampia koruja yhdeksi koruksi. Myös rikkinäiset korut sopivat materiaaliksi. Pienilläkin muutostöillä voi saada esimerkiksi rakkaasta, mutta käyttämättä jääneestä perintökorusta itselleen mieluisan ja koru pääsee taas käyttöön.

Tilaustyöt

Koruja voidaan valmistaa tilauksesta yksi uniikkikappale tai useampien kappaleiden sarjoja. Korujen teetättäminen sopii siis myös esimerkiksi yrityksille, bändeille ja yhdistyksille yksityisasikkaiden lisäksi. Kun korun haluaa teetättää, voi korusta olla selkeä näkemys ja vaikka piirustukset valmiina tai vain aavistus siitä, mitä se voisi olla. Myös arkisemman ja edullisemmankin korun voi teetättää, kyseessä ei siis tarvitse olla tuhansien eurojen timanttisormus!

Palvelut onnistuvat myös postin välityksellä. Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, niin suunnitellaan koru juuri sinulle tai tehdään alkuarvio korun korjaukseta tai muutostyöstä. Voit siis lähettää korjattavan korun postissa ja saat korjatun korun takaisin postissa.